Wrapping

Wrapping is een voertuig,boot,caravan,gevels en voorwerpen volledig voorzien van folie in elke gewenste kleur en/of print.

Waarom carwrapping bij PerfectSign?

Bij PerfectSign hanteren we perfecte afwerking met oog voor detail.

Wij lopen de auto tot op de puntjes na en wat niet bevalt doen we opnieuw zodat de klant met een perfecte autowrap de deur uit kan.

We streven er ook naar na een paar weken de auto terug te zien, mocht er toch wat niet in orde zijn dan valt dit onder de montage garantie (schade door autowasstraat of hogedrukreiniger vallen daar niet onder!!)

Carwrapping

Of het nou een privéauto, zakelijke auto, wagenpark, straatauto, raceauto voor op het circuit óf rally trail is, u kunt voor al uw carwrapping bij PerfectSign terecht.

Boatwrapping

Ook kan PerfectSign uw boot wrappen, zowel binnenkant als buitenkant in alle gewenste kleuren en/of print. 

Ook doen we uw boot beschermen met een antifowling folie.

Boten die vaak in het water liggen worden aangetast met alg. Met een speciale antifowling folie kunt u de periodieke schoonmaak van uw boot vaak uitstellen, ook is de schoonmaak makkelijker met deze folie op de onderkant van uw boot aangezien alg,schelpen etc geen houvast op deze folie krijgen.

Dit scheelt intensief schuren en reinigen en alle nieuwe lagen verf etc aanbrengen.

Motorwrapping

Bij PerfectSign beperken wij ons niet aan auto's en boten. Ook kunt u uw motor bij ons laten wrappen.

Belettering

Of het nou gaat om één of meerdere voertuigen, kantoren, winkelpand of borden, Perfectsign kan natuurlijk ook al uw voertuigen met de juiste reclame beletteren.

Interesse?
Neem contact op!

Klik hier
Website laten maken door Modual.