Gevel-restyle

Ook voor de ramen kan er veel gedaan worden om inkijk te beperken en er toch een mooi uitzicht op na te houden. Dit bijvoorbeeld op een galerij die langs een keuken of slaapkamer loopt.

Door simpel een strook met folie te plaatsen is de inkijk te verminderen en kun je alsnog de gordijnen openen, zonder dat er in de kamer/kantoor gekeken kan worden. Op deze manier komt daglicht nog wel binnen.

Glasfolies zijn er in verschillende varianten en kunnen naar wens met tekst of logo's machinaal uitgesneden of bedrukt worden.

Perfectsign werkt met de volgende soorten folie:

Etched

Dit is een licht doorlatende matte folie, dit beperkt inkijk.

Sandblasted

Deze folie is ook mat en het lijkt alsof het glas gezandstraald is en geeft dit een professionele en chique uitstraling. Deze methode wordt bijvoorbeeld in ziekenhuizen, restaurants, kantoren en natuurlijk ook thuis gebruikt.

Frosted

Dit is een folie met glitters en zorgt voor een 'frosted' look. Deze folie maakt van ieder kantoor een vrolijke, speelse en toch chique ruimte zonder inkijk.

Kleurrijk

Ook zijn er 'frosted' en etched folies die in verschillende kleuren leverbaar zijn.

Blinderingsfolie

Dit zijn folies die zonwerend zijn en worden o.a. toegepast op auto's maar ook in kantoren die overdag de volle zon hebben en toch van het zicht naar buiten gebruik willen maken. Dit zorgt voor rust aan de ogen zonder er zonneschermen voor te laten zakken.

Veiligheidsfolies

Deze folies bieden veiligheid tegen breken en of uit elkaar vallen van ruiten. Vooral bij inbraak werkt deze folie zeer vertragend, aangezien het raam wel breekt maar niet uit elkaar valt. De veiligheidsfolie wordt vooral bij scholen toegepast.

Interesse?
Neem contact op!

Klik hier
Website laten maken door Modual.